30 COMENTARII

 1. Buna ziua!

  As vrea sa aflu orice indiciu despre o carte pe care am avut o in copilarie,care mi a fost foarte draga,dar pe care n o mai am si careia nu i mai stiu nici titlul,nici autorul.(Am citit o prin 1986-87 si cred ca fusese editata in acea perioada.)Erau mai multe povesti,printre care :”Imparatul cu cap de ied”( povestea unui imparat care lua infatisarea fiintelor pe care le iubea),”Mingea de sticla”(un glob de sticla in care ningea si unde s a refugiat o mama coplesita de tirania fetitei ei ,la o familie de iepurasi),”Cercelusul de topaz”,”Pisicul urduros”,”Bâgoiu”(un copil mic care se băga peste tot).Daca va spun ceva titlurile astea,dati mi va rog un semn.
  Va multumesc mult !Craciun frumos!

 2. Buna ziua!

  In luna iunie 2019 voi ajunge si Iasi pentru cateva zile si mi-ar face mare placer sa vizitez biblioteca despre care am auzit si vazut on line lucruri exceptionale. Ce ar trebui sa fac pentru acces? Multumesc anticipat pentru raspuns. CristinaC

  • Bună ziua
   Vă așteptăm cu drag!
   În cazul în care sunteți cu un grup de copii, vă rugăm să ne contactați la tel. 0332 110044. În cazul când sunteți doar dumneavoastră nu trebuie să faceți nimic special, doar să veniți!
   Pentru orice detalii, vă stăm și vă vom sta la dispoziție…

  • ACTELE necesare înscrierii sunt: pentru persoanele până în 18 ani – certificatul de naștere / cartea de identitate, după caz, precum și buletinul unuia din părinți (original sau copie); pentru persoanele peste 18 ani este necesară doar cartea de identitate (original sau copie).

  • Bună ziua

   Bine înțeles că se pot dona. Vă rog să ne comunicați un număr de telefon pentru a fi contactată de colegii noștri, pentru detalii.

  • ACTELE necesare înscrierii pentru a beneficia de serviciile Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” sunt: pentru persoanele până în 18 ani – certificatul de naștere / cartea de identitate, după caz, precum și buletinul unuia din părinți; pentru persoanele peste 18 ani este necesară doar cartea de identitate. În cazul minorilor, este necesar ca tutorele legal să semneze Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

   Permisul este gratuit.

 3. Bună ziua.

  Am găsit cartea ,,Sate pe Jijia de Sus”, de Eugen D. Neculau, pe catalogul online, cota III 28619. Această carte poate fi împrumutată acasă sau servește numai la sala de stiudiu ? Aștept răspunsul D-voastră….

  Cu respect,
  Andrei Toma

 4. Bună ziua. Sunt din Chișinău și voi veni pe data de 25 (sâmbătă) la Iași pentru a consulta niște volume. Am câteva întrebări:

  În catalog am găsit cărțile necesare, însă nu-mi dau seama unde anume se află (adică, ce ar însemna D și SA?).

  Aș putea să fac rezervări ale cărților prin email pentru acea dată?

  De asemenea, bibliotecile județului Iași sunt deschise și sâmbăta? Care este programul (dacă sunt schimbări).

  Vă mulțumesc!

  • Bună ziua

   Sâmbătă, programul cu publicul este 8.30-15.30 (îl găsiţi pe https://www.bjiasi.ro, secţiunea CONTACT)

   D înseamnă Depozit (cărţile pot fi consultate doar la sala de lectură);
   SA – Secţia Împrumut pentru Adulţi – cărţile pot fi împrumutate acasă.

   Rezervarea se poate face din pagina e-Bibliophil a volumului sau sunaţi la Secretariat (0040332110044) pentru a fi redirecţionat la secţia respectivă.
   Pentru Depozit… nu cred că este necesară rezervare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here