Acasă Conferința ANBPR

Conferința ANBPR

anbpr-3

Vă invităm să participaţi la A XXVII-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), având ca temă Promisiunea viitorului – tehnologie, bibliotecă şi digital.

Conferinţa se va desfăşura în perioada 5-7 octombrie 2016 la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” laşi, în coordonarea ANBPR şi a bibliotecii-gazdă.

În cadrul Conferinţei vor avea loc alegerile generale ale ANBPR, programate să se desfăşoare în după-amiaza zilei de 6 octombrie 2016.

Programul Conferinţei va include, de asemenea, următoarele ateliere paralele, la care vă invităm să asistaţi sau să participaţi cu prezentări:

  1. Marketing şi promovare online;
  2. Tipuri de utilizatori: cerere şi ofertă în bibliotecile publice moderne;
  3. Biblioteca modernă – spaţiu de joc tradiţional vs digital;
  4. Carte tipărită vs. Carte electronică.

Vă aşteptăm cu drag şi vă rugăm să confirmaţi participarea, prin completarea Formularului de înscriere participant şi, respectiv, a Formularului de înscriere lucrare, ataşate, până la data de 19 septembrie, orele 12.00, la adresele anbpr_ro@yahoo.com, în atenţia d-rei Anamaria Sabou, şi bogdan.ghiurco@bjiasi.ro, în atenţia d-lui Bogdan Ghiurco, preşedinte ANBPR – Filiala Iaşi.

Conferința va avea durata de două zile și jumătate, iar programul va fi structurat după cum urmează:
• Miercuri, 5 octombrie, la ora 10.00 – deschiderea oficială;
• Miercuri, 5 octombrie, după prânz, și joi, 6 octombrie, dimineața, până la ora 12.00 – ateliere paralele;
• Joi, 6 octombrie, de la ora 14.00 – prezentări de lucrări în plen;
• Joi, 6 octombrie, de la 16.00 – alegeri generale;
• Vineri, 7 octombrie – vizită documentară.

Sesiunea de alegeri generale va avea loc în după-amiaza zilei de 6 octombrie 2016, începând cu ora 16.00. Pentru metodologia de alegeri vă rugăm să consultați documentul Informațiile privind desfășurarea alegerilor generale ale ANBPR 2016.

Va reamintim să vă încadrați în termenele de înscriere anunțate, să trimiteți propunerile de lucrări și opțiunile dvs. pentru participarea la ateliere și să vă asigurați că respectați metodologia privind alegerile generale.

Parteneri media ANBPR 2016