Acasă Cariere Rezultate finale – concurs posturi vacante

Rezultate finale – concurs posturi vacante

19
0
sigla CONCURS
28 mai 2015, ora 10.00

În urma susţinerii probelor concursului de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante de conducere: Şef Serviciu Proiecte şi Programe Culturale, PR – grad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi Şef Serviciu Catalogare, Achiziţii, Informare Bibliografică – grad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată, a posturilor vacante de execuţie: 1 post de Bibliograf, grad profesional Debutant, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi 1 post de Consilier Juridic – grad profesional I, cu normă întreagă,  pe durată nedeterminată, organizat în cadrul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Comisiile de concurs comunică rezultatele finale AICI.


 

25 mai 2015, ora 10.00

În urma susţinerii probei interviului (22.05.2015) la concursul de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante de conducere: Şef Serviciu Proiecte şi Programe Culturale, PRgrad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi Şef Serviciu Catalogare, Achiziţii, Informare Bibliografică – grad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată, a posturilor vacante de execuţie: 1 post de Bibliograf, grad profesional Debutant, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi 1 post de Consilier Juridic – grad profesional I, cu normă întreagă,  pe durată nedeterminată, organizat în cadrul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Comisiile de concurs comunică rezultatele probei interviului AICI.


 

19 mai 2015, ora 10.00

În urma notării lucrărilor scrise ale candidaţilor înscrişi la concursul de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante de conducere: Şef Serviciu Proiecte şi Programe Culturale, PRgrad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi Şef Serviciu Catalogare, Achiziţii, Informare Bibliografică – grad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată, a posturilor vacante de execuţie: 1 post de Bibliograf, grad profesional Debutant, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi 1 post de Consilier Juridic – grad profesional I, cu normă întreagă,  pe durată nedeterminată din cadrul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, organizat în ziua de 18.05.2015, ora 10.00 – proba scrisă, Comisiile de concurs comunică,  în data de 19.05.2015, ora 10.00, rezultatele probei scrise AICI.


8 mai 2015, ora 10.00

În urma analizării dosarelor de înscriere depuse în vederea participării la concursul de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante de conducere: Şef Serviciu Proiecte şi Programe Culturale, PRgrad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi Şef Serviciu Catalogare, Achiziţii, Informare Bibliografică – grad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată, a posturilor vacante de execuţie: 1 post de Bibliograf, grad profesional Debutant, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată şi 1 post de Consilier Juridic – grad profesional I, cu normă întreagă,  pe durată nedeterminată din cadrul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, care va avea loc în ziua de 18.05.2015, ora 10.00 – proba scrisă, Comisiile de concurs întrunite în data de 07.05.2015, ora 10.00, comunică rezultatele selecţiei de dosare AICI.


21 aprilie 2015, ora 10.00

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante, după cum urmează:

  1. Şef Serviciu Proiecte şi Programe Culturale, PR – grad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată;
  2. Şef Serviciu Catalogare, Achiziţii, Informare Bibliografică – grad I, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată;
  3. Bibliograf – grad profesional Debutant, cu normă întreagă, pe durată nedeterminată;
  4. Consilier Juridic – grad profesional I, cu normă întreagă,  pe durată nedeterminată.

Detalii despre condițiile de desfășurare, dosarul de concurs, calendarul de desfășurare a probelor și bibliografie le găsiți AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here