Acasă American Corner American Corner’s Movie Club

American Corner’s Movie Club

41
0

afis whos afraid

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași, prin Compartimentul American Corner, în parteneriat cu Universitatea de Arte George Enescu Iaşi, Facultatea de Teatru, vă invită la American Corner’s Movie Club. Prin acest program American Corner Iași oferă publicului ieșean proiecții ale unor filme celebre din cinematografia americană. Proiecțiile au loc o dată la două săptămâni, la sediul bibliotecii din Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.
Joi, 6 februarie 2014, de la ora 18, va rula filmul Who’s Afraid of Virginia Wolf (1966), în regia lui Mike Nichols; din distribuţie: Elizabeth Taylor, Richard Burton. Întâlnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universităţii de Artă George Enescu Iaşi.
Accesul este gratuit pentru toți utilizatorii înscriși la Biblioteca Județeană Iași, pe baza permisului de intrare la bibliotecă. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0758804011, pe e-mail (americancorneriasi@gmail.com) sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene Iaşi, la Compartimentul American Corner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here