Acasă Anna Todd, După ce ne-am îndrăgostit

Anna Todd, După ce ne-am îndrăgostit

Imagini pentru Dupa ce ne-am îndragostit : [roman] / Todd, Anna

Al treilea volum din seria AFTER.

Tessa știe că Hardin o iubește și că e în stare să facă orice ca să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva și a fi în stare să-l păstrezi în viața ta e o mare diferență. Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie și iertare este istovitor. Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaș… însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferința? Dragostea era de ajuns să-i țină împreună. Dar dacă Tessa își va asculta acum inima, acesta va însemna oare… sfârșitul?

„Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generației sale.“ – Cosmopolitan

„Am ajuns într-un moment, la fel ca și cu Amurg, cand m-am oprit din tot ce făceam și m-am concentrat numai pe lectura acestei cărți… Todd, fetițo, ești un geniu!!!“ – Once Upon a Twilight

Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei After. Locuiește în Austin, împreună cu soțul ei, cu care a doborât statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită și i-au plăcut trupele de băieți și poveștile de iubire romantice, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.