Acasă Neil Patrick Harris, Neadaptații magici

Neil Patrick Harris, Neadaptații magici

Ești curajos dacă citești cartea aceasta și nu te temi că s-ar putea să dispari, să te transformi în broască sau să ieși dintr-o pălărie metamorfozat în iepure pufos. Dar citește-o și o să înveți să faci trucuri magice care îi vor impresiona pe prietenii tăi.

Carter este un băiat care duce o viață dificilă. Două lucruri bune a deprins de la Sly, unchiul lui: dibăcia mâinilor și viteza. Acum reușește să facă numere de magie perfecte, și nu le folosește pentru a-i răni sau jefui pe alții. E nevoit să fugă de unchiul lui care îl are în custodie, și dă peste alte probleme, odată ajuns într-un parc de distracții, condus de un om malefic. Chiar dacă necazurile se înmulțesc, Carter învață că magia înseamnă mai mult decât să stăpânești niște tertipuri. Mai important, face această descoperire alături de noii săi prieteni.

Despre volum editorialiștii de la „Kirkus Reviews” aveau să susțină că e „o carte bogată, originală și plină de imaginație pentru iubitorii de fantasy”, iar cei de la „School Library Connection” ne spun că…  aventura, suspansul și entuziasmul îi așteaptă pe micii neadaptați magici”, stârnind, astfel, interesul de a-l lectura.

Neil Patrick Harris este actor, producător, regizor, amfitrion şi scriitor de succes. Între anii 2011 şi 2014, Harris a fost preşedinte activ al Academiei de Arte Magice. Între 2017 și 2019, a fost Contele Olaf în O serie de evenimente nefericite, un serial ce pornește de la cărțile lui Lemony Snicket. Neadaptaţii Magici reprezintă debutul lui în domeniul cărţilor pentru copii de peste zece ani.

Mai multe despre carte AICI.