Acasă 15. Danielle Steel, Daruri de preț

15. Danielle Steel, Daruri de preț

Daruri de pret - Danielle Steel

 Frumos, vaduv, sofisticat si fermecator, Paul Parker a castigat inima si mana unei tinere frantuzoaice bogate – fiica unui magnat american si nepoata unui important negustor de arta francez. Dupa doua casatorii, tata al unui fiu si a trei fiice, Paul a renuntat la casnicie si la datoria de parinte pentru o viata de placeri.

Crescute de mama lor, tinerele surori Parker si-au croit propriul drum in viata: devotata Timmie este asistenta sociala in New York, simpatica Juliette detine o brutarie in Brooklyn, iar mezina, Joy, isi construieste o cariera de actrita la Los Angeles. Absenta tatalui le-a facut insa nesigure in relatiile cu barbatii, in timp ce, lipsit de un model masculin, fiul lui Paul a suferit esec dupa esec.

Dupa o boala indelungata, Paul a murit linistit in somn, iar familia s-a adunat pentru a-i citi testamentul. Testamentul dezvaluie incercarea acestuia de a se rascumpara, lasand fiecaruia dintre copiii sai o mostenire care sa-i ajute sa-si indeplineasca visurile. Paul a pastrat insa cea mai mare surpriza pentru fosta lui sotie: un dar misterios din timpul casniciei lor ascunde un secret din trecut, iar calatoria in care ea pleaca pentru a-l dezlega ii va schimba viata si-i va elibera sufletul.
Purtandu-si cititorii de la New York si Los Angeles pana in capitalele artistice ale Europei si in sudul Frantei, “Daruri de pret” este un roman cu personaje de neuitat, o carte despre pierdere, mostenire si regasirea de sine.